Därför ska du ha stora hörlurar

Jag har testat både vanliga hederliga on-ear hörlurar och de mer diskreta in-ear hörlurarna och är av den bestämda åsikten att on-ear är bättre. Gärna med sladd och rejäla örondelar. Det är nåt hemtamt med att rama in huvudet med stora hörlurar. Det värsta måste ju vara de pyttesmå som ska in i öronen och dessutom är sladdlösa, de är bara gjorda för att du ska tappa bort dem och behöva skaffa nya. Big Headphone har grundlurat massorna. De må se moderna och bra ut, men du kommer få vaxproppar och svaga nerver av dessa pluttiga hörlurar.

Du behöver dessutom sladden, du vet bara inte om det ännu. Det mest grundläggande med ett par hörlurar är att kunna snurra på sladden medan man lyssnar. Det är helt omöjligt att koncentrera sig annars. Hörlurar har från början bestått av örondelarna, en båge mellan och, just det, sladden. Det är ju nästintill ett helgerån att man försökt utrangera denna. Du kan vira den som en halsduk eller hänga upp dina hörlurar i den. Du kan bygga en snubbeltråd med den. Dina hörlurar blir helt enkelt så mycket mer användbara när de har en sladd.

Förutom det så vill du visa upp dina hörlurar. Hur ska nån se dem om du tryckt in dem i hörselgången nånstans bakom dina örontofsar? Självklart måste du ha ett par utvändiga hörlurar som alla kan se på långt håll. Oavsett om du vill ha dem i klassiskt svart eller nån käck färg så syns de, men det är såklart att föredra hörlurar i en klatschig nyans. Du kanske inte har tänkt på det sättet innan, men nu när jag sagt det kommer du aldrig kunna bortse från det här utan det kommer alltid att finnas där i bakhuvudet när du tar på dig hörlurarna.

Det sista som kommer övertyga dig är vintern. Ett par hörlurar som täcker dina stackars köldkänsliga öron kommer rädda dig när kylan kommer. För du glömmer mössan, men du kommer aldrig glömma ta med dig hörlurarna. Så nu förutsätter jag att om du inte redan har ett par, så kommer du att skaffa ett par rejäla on-ear hörlurar pronto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *